KFUM-Ravnshøj-Skærum

KFUM-Ravnshøj-Skærum

Sammen rykker vi verden, med vilje….

Nytårshilsen fra gruppelederen

1. januar 2019 · Vigtigt nyt · Skrevet af kfum-ravnshoej-skaerum

Nyhedsbrev 2019: 
Vi er nu klar til at starte op efter vores jule- og nytårsferie. Vi glæder os meget til at komme i gang igen. Jeg håber, at i vil læse med her. 
Der vil være lidt ændringer for bævere- og ulve, Vi synes stadig, at ledere er en mangelvare, så vi har været nødt til at lave om på vores mødestruktur for at få det til at hænge sammen. 
?
Juniorspejdere: 
Mødes mandage i ulige uger, kl. 18.00-20.30. 
Anne og Ulla er ledere her. Anne har besluttet, at hun stopper som leder hos os pr. 1. april. Tusind tak til dig Anne, for din tørn i vores spejdergruppe. Du har været med i vores spejdergruppe siden barnsben, så når du er klar til at være spejder igen, er du mere end hjertelig velkommen! 
Der vil fortsat være behov for forældrehjælp hos juniorspejderne. Tak til jer forældre for opbakningen, både Anne og Ulla er meget glade for jeres hjælp og assistance. 
??
Bævere og ulve: 
Jeg, Christina, stopper som fast leder hos de mindste spejdere. Det bliver for meget for mig, da jeg også fungerer som gruppeleder og har mange administrative opgaver kombineret med børn, familie og fuldtidsjob inkl. efteruddannelse. 
Derfor bliver vi nødt til at flytte bæver- og ulvemøderne til om mandagen i lige uger, kl. 17.30 – 19.00. 
Det vil være Ulla, der er planlægger og vi vil alle bakke op om disse møder, hvor jeg, Joe, Jesper og Lone vil være med i det omfang, vi kan få det passet ind. 
Derudover vil der også blive arrangeret forældrehjælp til disse møder. Vi ønsker os, at vi finder en eller to, der gerne vil være med som faste hjælpere eller faste ledere, så børnene får mulighed for at blive fortrolige med de voksne, de er spejdere sammen med. 
Er det dig? – kontakt mig gerne, så vi kan få en snak om det!

Lejr den 02.02.19:
Vi skulle have været på lejr den 26. januar, men der var nogle udfordringer. Vi har flyttet lejren til weekenden efter. Se vedhæftede indbydelse. 
??
Familiespejder: 
Vi elsker vores lørdage sammen med jer…… og vi vil meget gerne holde fast i dem. Vi fortsætter derfor med familiespejder den sidste lørdag i måneden. 
June, Christina og Joe er koordinatorer og det er samme koncept, som tidligere. 
Dog vil de første familiespejdermøder komme til at ligge hhv. den 2. februar og den 2. marts. 
Vi mangler den sidste planlægning, men melder ud, når det hele falder på plads.

Læs videre:
Det skal nævnes, at vores gruppe også er aktiv til bla. fastelavn i Ravnshøj sammen med borgerforeningen, til Halfest hos KRIF, til Halloween-løbet sammen med KRIF og at vores gruppe også er repræsenteret i Østvendsyssel Distrikt, som er en del af KFUM-korpset. Lone repræsenterer os i FUF og Anders er en del af staben i distriktet. Vi sætter spor og det fortsætter vi med! ???
??
Generalforsamling:
Vi afholder generalforsamling den 21. marts 2019. 
Vi får i år et par ledige pladser i vores gruppebestyrelse, som vi gerne vil have besat. 
Vi mødes til gruppebestyrelsesmøder ca. én gang i kvartalet. Derudover vil vi selvfølgelig gerne have hjælp til nogle af vores arrangementer. 
I 2019 har vi besluttet, at vi skal arbejde med gruppens trivsel. Det gælder både hos vores ledere, bestyrelsen, spejderne og vores mange trofaste spejdervenner. 
2019 byder også på nyt i forhold til vores spejderhus i Ravnshøj. Kommunen har sat Troldehøj til salg og med til Troldehøj hører vores spejderhus med grund. Vi har været, og er stadig i tæt kontakt med kommunen om at få det bedst mulige resultat for vores gruppe.

Fortsæt gerne læsningen:
Os der repræsenterer vores spejdergruppe er meget glade for vores foreningsarbejde. 
Vi føler arbejdet i vores forening er meget givende og at det er en vigtig del af vores samfund og for vores by og opland. 
Vi kan slet ikke forestille os, at vores gruppe ikke skal være en del af det lokale samfund. 
Vi håber, at vi i 2019, kan blive lidt flere voksne, der bakker op om, at der fortsat skal være spejder for børn og voksne i Ravnshøj, Skærum og Kvissel. 
Vi håber, at der med tiden igen, kan blive nok voksne til at vi kan tilbyde spejderne at mødes mindst én gang hver uge, da vi helt klart kan mærke, at det er det bedste for spejderne og også for lederne.

Vi har brug for dig og det du kan: 
Vi har brug for voksne, der kan være en fast del af vores spejdergruppe. 
Vi ønsker os et par voksne, der kan og har lyst til at være sammen med børn, fra 0.-6. klasse. 
Man skal ikke have erfaring med spejderarbejdet, det kommer stille og roligt. Man skal have nogle sunde værdier og have lyst til at give disse videre til spejderne. Det er en fordel, hvis du kan lide at være udenfor og at du kan leve med lugten af bålrøg. 
???????????
Bestyrelsen (som før hed grupperådet): 
Vi har besat de tre “tunge” poster: 
Therese er kasserer 
Christina er gruppeleder
Joe er bestyrelsesformand

Vi fortsætter gerne, men er i princippet på valg, når der skal konstitueres efter generalforsamlingen.

Vi mangler et par stykker i bestyrelsen, som fx. kan byde ind med:

Søge fonde
Praktisk hjælp omkring spejderhus/grund (istandsættelse, vedligeholdelse mm)
Stå for brænde og brændeskur
Hjælpe med facebook, hjemmeside og udarbejde sedler mm
Skabe trivsel og have fokus på fortsat trivsel og komme med gode idéer til dette arbejde
Planlægger til bålaften, lejre, fastelavn, halloweenløb mm
Hvad kan du byde ind med, vi hører gerne fra dig?
???

Ingen kan alt, alle kan noget og sammen kan vi det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*